Belediye Başkanımıza Teşekkür ve Hayırlı Olsun Ziyaretimiz

Okulumuz Akyurt Anadolu Lisesi Okul İdaresi olarak 31 Mart 2024 tarihinde gerçekleşen Mahalli İdareler Seçiminde Akyurt ilçemize tekrar Belediye Başkanı olarak seçilen Sayın Hilal AYIK'a hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk. Okulumuzda yürütttüğümüz ve yapmayı planladığımız Tübitak, Erasmus ve Teknofest projeleri hakkında bilgi verdik. Belediye Başkanımız Sayın Hilal AYIK ise bundan önce olduğu gibi bundan sonra da ilçemize katma değer kazandıracak ve gençlerimizin gelişimlerine katkı sunacak her türlü çalışmanın Akyurt Belediyesi olarak destekçisi olacaklarını belirttiler. Ayrıca okulumuz 12. sınıflarına İlçe Kaymakamlığımız ile birlikte sundukları materyal desteği konusunda da kendilerine özel olarak teşekkür ettik. Nazik ev sahipliği için kendisine teşekkür ediyoruz.

22.04.2024 34

22-04-2024